Stel vindt gesneden muis in Albert Heijn-brood

22-04-2015 11:08

spitsnieuws.nl/binnenland/ Bert en Marijke deden een nare ontdekking toen ze deze week een sneetje brood uit de vriezer pakten. In het brood zat een dode muis, in plakjes gesneden en wel.

Wekelijks haalt het stel drie broden bij de supermarkt en gooit deze in de vriezer, waar ze de rest van de week sneetjes uitpakken voor hun bammetje tussen de middag. Deze onaangename verrassing hadden ze echter niet verwacht. “Ik vind het verschrikkelijk, vreselijk. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor”, reageert Marijke in Hart van Nederland.

Niet gelukt

Albert Heijn is geschrokken van het vervelende nieuws en probeert het goed te maken, maar dat wil nog niet echt lukken. “We vinden het erg wat er gebeurd is en hebben de klant persoonlijk bezocht. Zowel voor excuses, om het product mee te nemen voor onderzoek en de schrik bij de klant te verzachten”, laat de supermarktketen weten. “In dit geval is dat helaas niet gelukt. Hij mocht op onze kosten een dagje met zijn (klein)kinderen naar de Efteling, maar dit wilde hij niet. Ook was hij niet bereid het brood mee te geven voor nader onderzoek.”

Verder laat de AH weten dat ze veel controles houden om dit soort incidenten te voorkomen, maar dat het heel soms kan gebeuren dat er iets in het brood terechtkomt wat er niet thuishoort.